finsnickeri örebro

Välkommen till Lindströms inredning o finsnickeri AB

Lindströms inredning o finsnickeri ab

Varmt välkommen till oss på Lindströms inredning o finsnickeri AB. Här på vårt finsnickeri för dig i Örebro arbetar snickare som utöver finsnickeri också är duktiga och erfarna inom till exempel fönsterbyte, köksrenovering och tillbyggnationer. Till oss kan du tryggt vända dig för att få hjälp med ditt projekt. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp kan du få hjälp av oss, för vi anser att alla kunder är lika viktiga oavsett omfång eller storlek på de snickeriprojekt som de vill få hjälp med.

Kvalitet, trygghet och god kundservice är de ledord vårt företag arbetar efter, och för oss på Lindströms inredning o finsnickeri AB är hundra procent nöjda kunder det mål vi alltid stävar efter. Vi avslutar aldrig ett jobb innan den specifike kunden är helt nöjd. Du är välkommen att höra av dig om du i Örebro är intresserad av att få hjälp av vårt finsnickeri. Vi garanterar ett kvalitativt utfört arbete. Du kan få veta mer om våra tjänster här.

Finsnickeri Örebro

trygghet

Trygghet är ett ledord vi på företaget arbetar efter. Vi garanterar att du som vänder dig till oss ska känna en trygghet i att det färdiga resultatet motsvarar dina förväntningar.

nöjda kunder

Våra kunder ska vara 100 procent nöjda när vi har slutfört arbetet. För att göra dig som kund nöjd garanterar vi dig alltid ett professionellt utfört arbete utifrån dina visioner .

finsnickeri Örebro

Det går att få hjälp med många olika tjänster av oss. Vi besitter bland annat kompetens inom finsnickeri och vill vara ditt förstahandsval av företag när det gäller finsnickeri.

Lindströms inredning o finsnickeri AB